Kiedy zaczyna się wiosna
* Dla porównania: W 2010 roku pierwszy dzień wiosny to 20 marca (początek 17:32 UTC/18:32 CET).
* W 2009 roku rozpoczęła się 20 marca o godzinie 11:44 UTC (12:44 czasu polskiego).
* W 2008 roku astronomiczna wiosna rozpoczęła się 20 marca punktualnie o 5:48 UTC (6:48 rano czasu polskiego)

źródło: http://halloween.friko.net/swieto-wiosny.html

Welcome to OUR

PROJECT ACT ECO

We are a group of
Active Effective
Conscious Concerned
Thoughtful Organized

Students who want to do things for others
To take care for the planet
To think responsibly about the fate of next generations.

Get involved
Make a difference
Take action
Join us!

Ciekawostka
  • Jeden hektar drzew produkuje dziennie tyle tlenu ile potrzebuje 45 osób.

Linki

Certyfikat uczestnictwa w WED2010


Kampania o zmianach klimatu Komisja Europejska


WED 2011


WED 2012

Wygenerowano w sekund: 0.00
3,068,699 unikalnych wizyt